Oferta Lunii Septembrie

(COMBINATA LA DIAMOND CLUB)

PANA LA

198.50€

IN PRODUSE GRATUITE

Cunosti uleiurile esentiale dar niciodata n-a venit prioritatea sa-ti cumperi?

SUNA-MA ACUM
cadou promotie

Daca pana acum ai ezitat, a venit momentul ideal!

PRIMESTI CADOURI SERIOASE

In prezent rulam o promotie care îți da cadouri serioase in functie de pachetul de inscriere in valoare de pana la 198.50 euro, dupa cum urmeaza:

HOME ESSENTIALS KIT

HOME ESSENTIALS

298.58€ | 229.5PV

Inscrie-te cu kitul home essential ce contine 10 uleiuri la 15 ml, cele mai esentiale in casa. Este cel mai cumparat kit de pornire putem sa-l numim farmacia casei. In plus de kit primesti gratuit cele 5 produse din imagine in valoare de 198.50€.

MESAJ WATSAPP
Kids Collection

Kids Collection

146.33€ | 104PV

De mult doreai sa faci ceva special pentru copilul tau? Inscrie-te cu kitul de copii. Are tot ce ți-ai putea imagina pentru el in relatiile emotionale la scoala sau in viata de zi cu zi. Primesti in cadou "Deep Blue Touch la 10 ml." (al 4-lea din imagine) in valoare de 50€.

MESAJ WATSAPP
Family Essentials Kit

Family Essentials

155.33€ | 118PV

Inscrie-te cu kitul family essential ce contine 10 uleiuri la 5 ml, cele mai esentiale in casa. Uleiurile din acest kit sunt cumparate cel mai frecvent doar ca la sticluta de 15 ml.Primesti in cadou "Deep Blue Touch la 10 ml." (al 4-lea din imagine) in valoare de 50€.

MESAJ WATSAPP
ramona muresan

RAMONA MURESAN

Orice alegere ai face in acest moment este castigatoare datorita cumularii promotiei lunii septembrie cu programului Diamond Club. Profita acum pentru un timp limitat suna-ma să-ți activez promotia.

SUNA-MA ACUM

Esti student/studenta?

Stiai ca uleiuri esentiale nu sunt doar o sursa de bunastare si sanatate? ci si o afacere profitabila daca dai mai departe? Poti relativ usor sa ai un venit de 357 euro pe luna! Iți explic totul in 10 minute. Trimite-mi mesaj pe buton.

MESAJ WATSAPP
student
Express

LIVRARE EXPRESS

Livrarea se face prin DPD la usa.

Puterea naturii intr-o picatura

Oferta valida in luna septembrie 2022. Termeni si conditii.