Termeni generali

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului sustinetisanatatea.com (denumite în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoana poate vizita ori accesa conținutul site-ului sustinetisanatatea.com, rețelele de socializare afiliate sau orice alte materiale distribuite prin intermediul acestora (denumit în continuare “Site-ul” și/sau “sustinetisanatatea.com“) ori poate utiliza în orice mod serviciul sustinetisanatatea.com oferit prin intermediul Site-ului (denumit în continuare “Serviciului sustinetisanatatea.com “), și are valoarea unei convenții încheiate intre sustinetisanatatea.com), în calitatea sa de proprietar și administrator al Site-ului și de furnizor al Serviciului sustinetisanatatea.com, și orice persoana care vizitează ori accesează Site-ul sau care dorește sa utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul sustinetisanatatea.com (denumita în continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni și Condiții ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului sustinetisanatatea.com, precum și a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

Materialele și informațiile accesibile prin intermediul Site-ului

Conținutul și elementele de grafică ale Site-ului, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilitaților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice forma de și către Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) aparțin sustinetisanatatea.com și partenerilor sai și reprezinta conținutul Site-ului.
Conținutul Site-ului, indiferent de zona în care se afla în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al
sustinetisanatatea.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțiala, integrala sau modificata a conținutului acestui site sau a oricărei parți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, cu următoarele excepții:
– este permisa reproducerea (pe site-uri non-comerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 500 de caractere). Specificarea sursei informațiilor preluate este obligatorie, cu link, sub următoarea forma: (Sursa: sustinetisanatatea.com)
– sunt permise link-urile către Site, iar specificarea sursei informațiilor se va face dup
ă fiecare link sau în finalul articolului, după cum urmează: “Informații furnizate prin sustinetisanatatea.com”.

acest site conține link-uri afiliate – sustinetisanatatea.com poate conține legături către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce ați utilizat aceste linkuri pentru a părăsi site-ul nostru, trebuie sa rețineți ca nu avem control asupra acelui website. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste site-uri, acestea nefiind guvernate de aceasta declarație de confidențialitate. Trebuie sa fiți precauți și sa examinați declarația de confidențialitate aplicabila site-ului în cauza. In unele cazuri, atunci când va conectați la alte site-uri web, putem fi recompensați cu un comision de afiliere dacă decideți sa achiziționați un element de pe site-ul respectiv.

sustinetisanatatea.com își rezerva dreptul de a acționa în instanta orice persoana și/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a conținutului site-ului în orice scop altul decât cel personal pot fi făcute prin e-mail la adresa 
info@sustinetisanatatea.com.
Orice persoane care expediază în orice mod informații ori materiale către site își asuma obligația de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terță persoana le-ar putea invoca în legătură cu materialele și informațiile transmise în orice mod către site, iar persoanele care expediază în orice mod informații ori materiale înțeleg și accepta ca încălcarea în orice mod a acestei obligații nu poate angaja în nici un mod răspunderea
sustinetisanatatea.com, ci numai răspunderea persoanelor respective.

sustinetisanatatea.com poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate de sustinetisanatatea.com nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesita acordul vizitatorilor și pot fi schimbate oricând fără a necesita anunțarea prealabila.
sustinetisanatatea.com nu își asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promoțiile organizate în site, altele decât cele organizate strict de sustinetisanatatea.com.

 Limitarea răspunderii

sustinetisanatatea.com nu își asuma obligația și nu garantează implicit sau expres, pentru conținutul de pe Site, pentru conținutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. sustinetisanatatea.com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca sa corecteze erorile și omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, sustinetisanatatea.com nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de răspundere pe
sustinetisanatatea.com pentru orice acțiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru caz de forță majora,
sustinetisanatatea.com și/sau operatorii, angajații și reprezentanții sai, este exonerat total de răspundere. Cazurile de forță majora includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al sustinetisanatatea.com, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze și sa asigure pe
sustinetisanatatea.com și/sau pe operatorii, angajații și reprezentanții sai de și împotriva oricăror cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, fără nici un fel de limitare, onorariile avocaților), cheltuieli, judecați, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații rezultate sau relaționate cu orice alta acțiune a Utilizatorului în legătură cu utilizarea serviciului sustinetisanatatea.com sau orice alt aspect relaționat Serviciului sustinetisanatatea.com.

sustinetisanatatea.com nu oferă consultanta medicala, nu au scopul de a diagnostica, vindeca, preveni sau trata orice afecțiune medicala și nu ar trebui sa fie un substitut al opiniei unui cadru medical. sustinetisanatatea.com nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii sau aromaterapeutii acreditați care efectuează consultația. sustinetisanatatea.com nu își propune sa înlocuiască consultul medical de specialitate Informațiile, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, textul, graficele, imaginile și alte materiale conținute pe acest site au numai scop informativ. Sunteți răspunzător pentru ceea ce faceți cu aceste informații. Cereți întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al unui aromaterapeut calificat, pentru orice întrebări pe care le-ati putea avea cu privire la o afecțiune, tratament sau orice ați citit pe sustinetisanatatea.com.

Utilizatorii nu trebuie sa își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de sustinetisanatatea.com, pentru ca întotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea în persoana a unui medic specialist sau aromaterapeut acreditat.

sustinetisanatatea.com încearcă sa ofere informații științifice și profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor. Informația prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar și în nici un caz nu poate substitui recomandările date de medicii sau aromaterapeutii acreditați care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informații generale. Acest website trebuie utilizat doar în scopul obținerii de informații generale pentru înțelegerea cat mai buna a stării dvs. de sănătate.

Toate materialele și sfaturile furnizate prin intermediul sustinetisanatatea.com trebuie văzute ca simple informații și nu ca analize și sfaturi medicale complete. Cititorul trebuie sa consulte în mod regulat un medic cu privire la aspectele legate de sănătatea sa și, în special, cu privire la orice simptome care pot necesita diagnostic sau îngrijiri medicale. Dacă aveți o urgenta medicala, apelați Linia de Urgenta 112.

Cititorii sunt sfătuiți sa facă propriile cercetări și sa ia propriile decizii, înainte de a folosi informațiile de pe acest site. Dacă sunteți gravidă, alăptați, aveți o afecțiune sau luați medicamente, adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a adopta informațiile de pe sustinetisanatatea.com.

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala și informativa și nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Datorita însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicala amănunțita nu este posibila, prin urmare, informația medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat în persoana de un medic specialist. sustinetisanatatea.com, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin sustinetisanatatea.com nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informațiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. sustinetisanatatea.com nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” fără garanții de nici un fel. sustinetisanatatea.com nu oferă nicio garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și aplicarea informațiilor se face pe propriul risc.

Toată informația prezentata pe site este furnizata fără nici un fel de garanție, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informația prezentata poate include inacurateți de ordin tehnic sau erori de tastat. Informațiile acestui site va sunt oferite cu buna credința, din surse apreciate ca fiind de încredere. In cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice alta informație intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactați pentru a putea lua masurile care se impun. Dacă considerați ca orice informație pe care o deținem este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteți un e-mail cat mai curând posibil, la adresa de email. Vom corecta cu promptitudine orice informație găsită incorecta.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

sustinetisanatatea.com are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nici o notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin și necondiționat de către Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de sustinetisanatatea.com, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea Site-ului și/sau utilizarea în orice mod a sustinetisanatatea.com.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile și obligațiile Utilizatorilor Site-ului și ale sustinetisanatatea.com, prevazute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea romana în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanta judecătoreasca romana competenta aflata în raza teritoriala a municipiului Brașov.

Regulament comunitate. Postarea de mesaje

sustinetisanatatea.com oferă posibilitatea tuturor utilizatorilor sa comenteze la articolele publicate pe sustinetisanatatea.com.

sustinetisanatatea.com oferă posibilitatea utilizatorilor de a reacționa la comentarii prin folosirea butonului “Reply”; folosind acest buton comentariul va fi postat sub mesajul utilizatorului căruia doriți sa-i răspundeți

Nu sunt permise spam-ul, invitațiile pe alte canale și în general reclama de orice fel, atât public cat și privat.

Nu sunt permise jignirea, hartuirea și insultarea utilizatorilor.

Folosirea limbajului trivial și a injuriilor nu este permisa.

Mesajele instigatoare împotriva unor categorii sociale, rase sau pe baza oricăror altor criterii nu sunt permise.

Nu sunt permise mesajele care conțin date cu caracter personal precum numerele de telefon, adrese, CNP, serii de BI/CI, ID-uri de messenger, adrese de e-mail etc.

Mesajele pe siteul sustinetisanatatea.com nu sunt moderate și utilizatorii sunt direct responsabili pentru postări.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, sustinetisanatatea.com va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni și Condiții Utilizatorii sunt informați ca datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către sustinetisanatatea.com a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri și servicii, a serviciilor de reclama, marketing și publicitate și a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de către Utilizatori în momentul creării unui cont pe Site.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere în scris cu cerința lor., pe care sa o trimită apoi prin e-mail la adresa 
info@sustinetisanatatea.com
sustinetisanatatea.com se angajează sa nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Politica privind protecția datelor cu caracter personal(denumita în continuare “DPP”),

Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în vigoare pe 25 Mai 2016, dar va incepe să-și producă efectele începând cu 25 Mai 2018. Aceasta lege reprezinta cea mai mare schimbare în domeniul protecției datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani și are obiective care trec mult peste simpla protecție a spațiului privat.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atenție deosebita protejării vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul sustinetisanatatea.com, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

DPP explica practicile online ale sustinetisanatatea.com, referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt utilizate prin intermediul sustinetisanatatea.com.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de sustinetisanatatea.com se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Prin DPP, sustinetisanatatea.com dorește sa informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam și le procesam, precum și cu privire la scopurile prelucrării. In plus, vizitatorii site-ului sunt informați prin intermediul DPP și cu privire la drepturile de care beneficiază.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Date personale” înseamna orice informație sau informații care va pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamna ca datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiara. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Operator de date cu caracter personal

Operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare “operatorul”) este sustinetisanatatea.com

Ce date prelucram

Colectam și prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularului de contact de pe Site, sau prin corespondenta cu noi prin telefon sau în orice alta modalitate). Aceasta include informații pe care le furnizați atunci când completați formularele de abonare la newsletter pentru Site, când va abonați la serviciile noastre, participați la forumuri de discuții sau în alte activități de comunicare sociala de pe site-ul nostru, prin completarea unui formular de înscriere sau în alt mod, atunci când va înscrieți în concursuri, promoții sau studii organizate de site-ul nostru și/sau partenerii sai contractuali și când raportați o problema legata de site-ul nostru. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și alte informații, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sănătatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu excepția cazului în care (i) aceste date cu caracter personal sensibile sunt relevante pentru un anumit scop în care prelucram datele cu caracter personal; (ii) suntem obligați sa facem acest lucru prin lege; și/sau (iii) în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat. In cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul nostru sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau în orice alta modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al site-ului nostru, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim sa le păstram. De asemenea, sustinetisanatatea.com va colecta și adresa Ip ca date de trafic.

Principii privind prelucrarea datelor
sustinetisanatatea.com  se obliga sa respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:
Prelucrate în mod corect, legal și transparent;

  1. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;

  2. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;

  3. Corecte și actualizate;

  4. Păstrate într-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;

  5. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrării, astfel încât datele sa fie integre, confidențiale și disponibile.

Temeiul și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal 

1. In scopul încheierii și executării contractelor – Conform art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul încheierii sau executării contractului. Pentru a putea sa va oferim produsele noastre, este nevoie sa prelucram date cu caracter personal care va aparțin.

2. In scopul îndeplinirii unor obligații legale – Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Solicitam o serie de date personale, inclusiv, în anumite situații, codul numeric personal, în scopul de a ne îndeplini obligațiile impuse de către autoritățile fiscale în legătura cu facturarea și raportările către autoritățile fiscale.

3. In scop de marketing – Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizata și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. 

Newsletter
Dac
ă v-ați abonat în secțiunea de Newsletter sustinetisanatatea.com, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul exclusiv de a va transmite informări cu conținut de marketing, despre produsele și serviciile sustinetisanatatea.com  despre oferte și/sau promoții, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente desfășurate de către sustinetisanatatea.com  într-o anumita perioada.

Datele dumneavoastră cu caracter personal urmează a fi șterse de îndată, atunci când anulați abonamentul din secțiunea de Newsletter a sustinetisanatatea.com .

Va puteți dezabona în orice moment prin intermediul sectiunii profil în contul dvs. sau printr-o solicitare scrisa adresata  la info@sustinetisanatatea.com cu protecția datelor al sustinetisanatatea.com .

sustinetisanatatea.com   își rezerva dreptul de a selecționa persoanele cărora le va trimite newsletter și/sau alerte cat și dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care și-a exprimat anterior consimțământul de a primi newsletter și/sau alerte, fără nici un angajament ulterior din partea sustinetisanatatea.com , sau a vreunei notificări prealabile a acestuia.

 Procesarea formularului de contact
sustinetisanatatea.com va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastră.
Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului sustinetisanatatea.com, înțelegeți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile DPP a
sustinetisanatatea.com.
Va rugam sa aveți în vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitările dumneavoastră transmise în secțiunea de contact a site-ului, este posibil ca, în anumite circumstanțe, sa avem obligația de a divulga datele dumneavoastră, partenerilor cu care
sustinetisanatatea.com colaborează și/sau altor terți furnizori de servicii ai sustinetisanatatea.com.
Cu toate acestea,
sustinetisanatatea.com a adoptat masuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor dumneavoastră de către entitățile menționate anterior.
Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către alte entități terțe doar pe baza consimțământului dumneavoastră expres, cu excepția situațiilor în care exista o obligație legala pentru
sustinetisanatatea.com  de a proceda în acest mod.
sustinetisanatatea.com se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care exista consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți
Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului sustinetisanatatea.com vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care exista consimțământul dumneavoastră expres pentru a proceda în acest sens, cu excepția situațiilor în care exista o obligație legala/contractuala pentru
sustinetisanatatea.com de a proceda în acest mod.

Prelucrarea datelor de către terți, alte site-uri și sponsori
Site-ul sustinetisanatatea.com poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale
sustinetisanatatea.com.
Va rugam sa aveți în vedere și sa consultați politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri,
sustinetisanatatea.com neasumandu-si responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automata de date. Cookie
Site-ul sustinetisanatatea.com folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de sustinetisanatatea.com (proprii sau de la terți) sunt personale sitului nostru. In acest sens puteți consulta Politica noastră de Cookie, disponibila pe site, și va puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos precizat. In acest caz situl nostru
sustinetisanatatea.com sar putea sa nu mai funcționeze corect.

 PERIOADA STOCĂRII DATELOR sustinetisanatatea.com poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cat timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:
-In cazul în care participați la o oferta promoționala, păstram datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
-In cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstram datele dumneavoastră personale pe durata necesara procesării întrebărilor dvs., dar nu mai mult de
5 ani de la ultima corespondenta trimisa;
-In cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstram datele dumneavoastră personale pana când va dezabonați sau solicitați sa le ștergem sau dup
ă o perioada de inactivitate definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. In acest sens, menționam ca datele stocate în bazele noastre de date pentru scopul comunicărilor de marketing direct sunt șterse din evidentele acestor baze de date la 10 ani de ultima interacțiune cu dumneavoastră;
-In cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstram atâta timp cat este necesar pentru ca acestea sa își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioada definita în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. In acest sens, menționam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioada de maxim 5
 ani de la colectarea acestora, în baza consimtamantului dumneavoastra.

Drepturile persoanelor vizate
In conformitate cu GDPR, aveți o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care
sustinetisanatatea.com le prelucrează:

Dreptul de acces la datele prelucrare– Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. Prima furnizare de informații se va face fără a percepe niciun fel de taxa. Dacă veți mai avea nevoie de copii ale informațiilor deja furnizate, este posibil sa percepem o taxa rezonabila ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor. Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot sa nu primească un răspuns.

Dreptul la rectificarea datelor– Aveți dreptul sa cereți ca Datele dumneavoastră sa fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și/sau sa le completați dacă acestea sunt incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea sa fim forțați sa păstram Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.

Dreptul la restricționarea prelucrării– Aveți dreptul sa solicitați restricționarea procesării Datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamna ca prelucrarea Datelor dumneavoastră este limitata, astfel încât sa putem păstra Datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica în circumstanțe specifice prevazute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume:

exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adică de dumneavoastră), pentru o perioada care permite operatorului (adică sustinetisanatatea.com) sa verifice corectitudinea Datelor;
– prelucrarea este ilegala și persoana vizata (adică dumneavoastră) se opune ștergerii Datelor și solicita restricția de utilizare a acestora;
– operatorul (de exemplu,
sustinetisanatatea.com) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata (adică de dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
– persoana vizata (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazata pe motive legitime din partea operatorului (în acest caz
sustinetisanatatea.com) în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului (sustinetisanatatea.com) depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică dumneavoastră).

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul sa mutați, sa copiați sau sa transferați datele care va interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplica numai datelor pe care le-ati furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimtamântul dumneavoastră sau pe baza unui contract si este implementata prin mijloace automate.

Dreptul de opoziție– Va puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment – Va puteți retrage consimtamântul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimtamântului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimtamântului înainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competenta – Aveți dreptul sa depuneți o plângere în fata autorității de protecție a datelor din tara dumneavoastră de reședința sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de sustinetisanatatea.com.

Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct – Va puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment. Este mai ușor sa faceți acest lucru în secțiunea profil.

Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi atunci când desfășuram acțiuni în interes public sau în interesele legitime proprii sau ale unui terț – Va puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

Dreptul de a dezactiva Cookies– aveți dreptul sa dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți sa le reglați ușor modificând setările browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate împiedica sa utilizați anumite parți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre, asa cum este detaliat în tabelul Cookie relevant. Dacă doriți sa restricționați sau sa blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicațiile noastre (care va pot împiedica sa utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră va va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați următoarele linkuri: http://aboutcookies.org/;

Va puteți exercita oricare dintre aceste drepturi în ceea ce privește datele personale pe care sustinetisanatatea.com le prelucrează prin adresarea unei simple cereri către DPO-ul sustinetisanatatea.com. Într-o astfel de situație este foarte posibil sa solicitam o dovada a identității dumneavoastră.

Solicitări juridice

Accesam, păstram și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:

Ca răspuns la o solicitare de natura juridica, atunci când consideram, cu buna-credință, ca legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil sa răspundem la solicitări de natura juridica atunci când consideram, cu buna-credință, ca răspunsul impus de legile din jurisdicția respectiva afectează utilizatorii din acea jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la nivel internațional.

Atunci când consideram, cu buna credința, ca este necesar pentru: a detecta, a preveni și a răspunde la acte de frauda, utilizarea neautorizata a oricărui material care ne aparține, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastră și pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporala iminenta. De exemplu, dacă este relevant, furnizam informații către și primim informații de la terți parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastră, pentru a preveni frauda, abuzul și alte activități dăunătoare în cadrul și în afara materialelor noastre.

Informațiile pe care le primim despre dumneavoastră pot fi accesate și stocate o perioada mai lunga de timp atunci când fac obiectul unei solicitări de natura juridica sau unei obligații legale, al unei anchete guvernamentale, sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.

Relațiile cu alți operatori
In funcție de context, s-ar putea sa ne găsim în situația necesitații absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cat și intern sau extern, partenerilor noștri și celor cu care facem transfer de date cu respectarea Regulamentului mai sus amintit, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cat mai profesionale cu putința. Informațiile controlate de
sustinetisanatatea.com ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte tari decât tara în care locuiți, în scopurile descrise în aceasta politica. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai inalt nivel, precum si a continua sa va furnizam materialele noastre la cel mai bun nivel profesional. Utilizam clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeana si ne bazam pe deciziile privind caracterul adecvat emise de Comisia Europeana cu privire la anumite tari, după caz, în ceea ce privește transferurile de date din SEE către Statele Unite și către alte tari.

Securitatea prelucrării
sustinetisanatatea.com a adoptat masuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajații și colaboratorii sustinetisanatatea.com, precum și orice terțe parți care acționează în numele și pe seama sustinetisanatatea.com sunt obligați sa respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

Exonerare de răspundere
 Site-ul sustinetisanatatea.com poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea sustinetisanatatea.com. sustinetisanatatea.com nu își asuma nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținuta răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. sustinetisanatatea.com nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Actualizarea politicii de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal
Va rugam sa aveți în vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului sustinetisanatatea.com.
Cum va vom anunța despre modificările aduse acestei Politici?
Va vom trimite o notificare înainte de a aduce orice modificări acestei Politici și va vom oferi posibilitatea sa consultați DPP revizuit înainte de a alege sa continuați sa utilizați materialele noastre.
Va rugam sa nu continuați sa utilizați site-ul sustinetisanatatea.com dac
ă nu sunteți de acord cu astfel de modificări. De asemenea, va recomandam sa verificați aceasta pagina pentru orice actualizare.
Termenii DPP se interpretează în conformitate cu legislația aplicabila.

Fișierele de tip Cookie și widget-uri de comunicare sociala
Site-ului nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a va distinge de ceilalți Utilizatori ai site-ului nostru. Acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta buna atunci când
navigați pe site-ul nostru și ne permite, de asemenea, sa ne îmbunătățim site-urile. Aceasta prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe Site-ul nostru e sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informații detaliate despre fisierele de tip Cookie pe care le folosim, cat timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie din secțiunea dedicata acestui subiect.
Site-ul nostru poate include funcții de comunicare sociala, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste funcții pot colecta informații despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP și website-urile pe care le vizitați, și pot seta un fișier de tip cookie pentru a ii permite sa funcționeze corect. Prelucrarea acestor informații prin intermediul interacțiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de nota de informare/politica privind confidențialitatea a companiei care le furnizează (consultați secțiunea privind drepturile dumneavoastră de mai sus).

Contact
 Dacă aveți întrebari sau preocupări cu privire la modul în care tratam și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți sa va exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, va rugam sa ne contactați accesând datele de contact.