RamonaMuresan

De ce-ar fii pentru tine?

Creere cont doTERRA – ce avantaje ai?

Prin crearea unui cont doTERRA te vei alatura unei comunitati vibrante, vie, balansata emotional, gata sa te integreze si sa invatam impreuna. Ne suntem alaturi si crestem impreuna prin educație online, atat generala, cat si personalizata. Vei primi materiale informative pentru un stil de viata sănătos si pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu ajutorul uleiurilor esentiale. Vei avea urmatoarele avantaje:

Avantaje


Ai acces total la resursele de pe acest site.

Participi la tombola mea lunara si sa castigi produse dōTERRA.

Ai acces la zoom pe teme specifice saptamanale, ca sa te poti bucura de cunostinte si comunitatea noastra.

Primesti oferte și reduceri dōTERRA aferente contului tau personal.

Iți vei putea achiziționa produsele doar dacă și când ai nevoie, fara sa fii obligat la nimic.

Ai garantia calității produselor expediate direct de producător, nu prin intermediari.

Ai propriul birou și magazin virtual în care vei putea avea acces la call center specializat in limba romana.

Taxele de livrare 8.33 € îți vor fi rambursate integral în puncte 7PV, pe care le vei putea valorifica în produse gratuite lunar.

Dupa ce iti faci contul te voi invata cum sa primesti lunar un produs gratis.

De aproximativ 3 ori pe an, te vei bucura și răsfața cu produse gratuite prin (BOGO) Buy One Get One, plătești un produs și vei primi altul gratuit.

Iar daca îți vei dori ca toate produsele pe care le achiziționezi de la doTerra, sa iti fie gratuite 100% te voi îndruma cu drag.

De ce este foarte important sa te alaturi comunitatii noastre?

    Noi nu vindem produse dōTERRA, ca atunci cand cumperi ceva dintr-o farmacie, sau magazine naturiste, eu te voi învața cum sa ajungi la un stil de viata in balanta, un stil de viata sanatos, sa faci toate schimbarile treptat, sa inveti tot ce trebuie despre uleiurile esentiale, unde iti vor fi ele de ajutor si modul lor de utilizare cât mai eficient și în siguranță. Vom parcurge împreună toate etapele inițierii tale și vei avea sprijin complet! Vreau sa ma asigur ca ai înțeles ca acest kit, sau altele, de pe situl meu, vin și cu consultanta personalizata tie si familiei tale. Si tot acest ajutor il primesti GRATUIT! Doterra ma recompenseaza pentru ca te ajut!

inscrie-te la publicatia lunara!