Despre Vibratie & Puritate

Valoarea terapeutica ale unui ulei esential este determinata, de compusii terapeutici ai plantei din care se extrage. Acesti compusi depind de multi parametrii, spre exemplu: partile plantei din care se obtine uleiul, starea solului, metoda de fertilizare (biologica sau chimica), regiunea geografica, climatul, altitudinea, timpul de recoltare, metoda si procesul de extractie.

Deoarece majoritatea covarsitoare a uleiurilor extrase sunt cerute de industria parfumurilor, aceste uleiuri sunt extrase prin procedee care privilegiaza proprietatile lor de a parfuma. Presiunea si temperatura ridicate, in combinatie cu utilizarea solventilor chimici astfel incat sa poata fi extras cat mai mult ulei este inamicul cel mai mare al unui ulei terapeutic.

Aceste procedee altereaza definitiv inalta vibratie si calitatea terapeutica a uleiului esential obtinut. Ele pot mirosi bine si pot avea si un pret scazut, insa nu ofera beneficiile terapeutice si inalta vibratie dorita. De asemenea folosite in scop terapeutic, pot aduce chiar reactii nedorite asupra sanatatii din cauza faptului ca procedeele de extractie au fost concepute sa prezerveze doar mirosul lor placut.

Un alt exemplu este despre cum regiunea geografica climatul si altitudinea influenteaza calitatile produsului: putem creste lamai in ghiveci acasa la noi, dar acele lamai nu vor fi niciodata ca cele crescute acasa la ele in Sicilia. Lipsesc soarele, solul, aerul uscat si sarat iar planta in ghiveci nu reuseste sa se impaminteze la vibratia planetei. (Vezi experimentul rezonanta Schumann).


01

Calitatile uleiurilor esentiale

doTERRA colaboreaza indeaproape cu o retea globala de chimisti, botanisti si agricultori pentru a utiliza doar speciile potrivite de plante care se dezvolta intr-un mediu ideal si sunt recoltate cu atentie la momentul potrivit. In aceste conditii producerea unui ulei esential pur 100% devine evident mai scump decat un ulei care miroase la fel dar este destinat parfumeriei. Este bine de stiut ca un litru de ulei esential pur necesita uneori sute sau chiar mii de kilograme de material vegetal.

02

Angajamentul DoTerra

DoTerra nu produce nimic pentru industria parfumurilor si nici nu incearca sa imbunatateasca un produs al Naturii deja perfect. Este specializata in puritate maxima in detrimentul cantitatii. Ea pune la dispozitia utilizatorilor pentru o transparenta totala buletinul de analiza al fiecarui lot de ulei verificabil aici, (clicati pe meniu apoi unde scrie "Enter your quality ID" introduceti numarul de pe fundul sticlutei de ulei esential).

Datorita puritatii si concentratiei lor, uleiurile produse de doTerra iau proprietatile medicinale ale plantei din care provin reprezintand astfel una dintre formele cele mai eficiente ale medicinii naturale.

03

Vrei sa stii mai mult?

Daca doresti sa stii mai mult exprima-ti dorinta aici. Un intreg univers te asteapta; vei primii multa informatie si cel mai important cadou posibil: ghidaj si consultanta gratuita pe telefon cand ai nevoie!

04

Fa-ti Contul tau DoTerra!

De ce sa achizitionezi uleiurile esentiale doTERRA, prin contul tau personal? Ai numai avantaje.

  • primesti uleiurile doTERRA originale.
  • beneficiezi de sprijinul meu, vei invăța cum sa utilizezi corect uleiurile esentiale
  • vei avea acces la grupuri de informare coordonata pe Facebook
  • devii membru doTERRA, cumperi produsele la pret de depozit (cu 25% mai mic - cel mai mic pret posibil) si, din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% la achizitionarea produselor
  • beneficiezi de Programul de Recompensare a Loialității (LRP - Loyalty Reward Program), prin care beneficiezi progresiv de puncte de loialitate, intre 10-30% din valoarea oricarei comenzi de minim 50 PV (1 PV = 1 euro)
  • beneficiezi de toate promotiile pe care doTERRA le ofera pentru consumatori si consultanti (si sunt multe)
  • Inscrie-te aici.