RamonaMuresan

Puterea naturii intr-o picatura

Un pic despre mine

Buna tuturor, numele meu este Ramona Muresan. Dupa 25 de ani traiti prin lumea larga, acum locuiesc in Brasov alaturi de familia mea pe care o ador. Aici am avut sansa sa descoper prieteni minunati, avand foarte multe in comun.

La un moment dat in parcursul meu am descoperit uleiurile esentiale. Ce au adus acestea in viata mea? Uleiurile esentiale mi-au adus mai mult decat mi-as fi imaginat in 2017, cu mult mai mult decat am cerut universului, mi-au adus atata valoare si siguranta incat nu m-am putut abtine sa nu o impartasesc la inceput cu familia si prietenii, apoi cu tot mai multi oameni.

Studiind tot mai mult plantele si aceste elixiruri volatile ale sanatatii intitulate uleiuri esentiale, si intelegandu-le modul in care actionaza in organism, m-am simtit libera si in siguranta, am simtit ca am cunoasterea si tot ce-mi trebuie in casa pentru orice incercari pe care viata poate sa ni le aduca fara sa mai simt nevoia sa consum din frica necunoasterii chimicalele clasice care doar acopera problema.

Mai tarziu, mi-am dat seama ca ceea ce doresc sa fac este sa daruiesc doTerra si cunoastere celor din jur, acest lucru aducandu-mi o implinire sufleteasca enorma. Acum, reusesc sa imputernicesc oameni, sa-i ghidez sa descopere ca de fapt noi suntem cei care ne creem realitatea, dandu-le sansa sa fie tot mai putin dependenti de sistemul actual.